OVER ONS


Stichting Kindzorg in Balans is een kleinschalige non-profit en ANBI-stichting (algemeen nut beogende instelling) met terugwerkende kracht sinds 23-1-2019!

 

DOEL

De zorgvraag van deze kinderen is complex bijvoorbeeld door een stofwisselingsziekte of zeldzame genetische afwijking. Er moeten aanzienlijke kosten gemaakt worden en lang niet alle kosten worden vergoed vanuit overheidsregelingen. Primair ondersteunen wij de dag en logeeropvang Balans en Eigen Kracht in Wichmond  bij de aanschaf van bijzondere hulpmiddelen of bekostigen van bijzondere activiteiten, zoals een bezoek aan een dierentuin of zorg-zwembad. De giften worden te allen tijde besteed aan zaken of activiteiten die het welzijn en welbevinden van de kinderen direct ten goede komen. Daarnaast zullen het altijd zaken of activiteiten zijn die niet tot de normale bedrijfsuitoefening, bedrijfsuitrusting behoren en waarvoor geen regulier budget is voorzien. Met tevens als doel ook in de regio achterhoek deze kinderen en het gezin te kunnen ondersteunen in de hulpvraag.

 

STEUN DE STICHTING

Je kunt ons helpen door te doneren aan onze stichting. Iedere bijdrage is welkom. Wij gebruiken deze om de levenskwaliteit van de kinderen blijvend te verhogen.

Naast financiële steun zijn er nog andere manieren om te helpen, zoals vriend worden van de stichting of het doen van vrijwilligerswerk.

Heb je hier interesse in? Neem dan contact met ons op.


BESTUUR

Het bestuur van Stichting Kindzorg in Balans bestaat uit:


● Mevrouw A. Vaags (voorzitter raad van bestuur) senior credit controller en mama van Finn 

Dhr M. Gores (penningmeester/secretaris), vermogensbeheerder ABN AMRO MeesPierson

● Mevrouw A. Bloemendaal (bestuurslid), zorg ondernemer en gespecialiseerd zorgverlener

 

● Mevrouw M. Grimm (oprichter en adviserend bestuurslid), zorgmanager en eigenaar PGB dag en logeeropvang Balans
en Eigen Kracht

●Dhr M. Hubers (adviserend bestuurslid), zelfstandig ondernemer in ICT branche

Mevrouw H.C. Bloemendaal (adviserend bestuurslid), gecertificeerd
register-arbeidsdeskundige en trainer